Kafkas "Beş yıl burada top oynadım"

 Haber61.NET - Spor Servisi -Trabzonspor Gaziantep galibiyeti ardından açıklama yapan Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas  Bizim için kazanmak çok önemliydi dedi.Kafkas, “ farklı bir galibiyet aldıklarını belirterek" Bugün kazandığımız için mutluy

Kafkas "Beş yıl burada top oynadım"

 Haber61.NET - Spor Servisi -Trabzonspor Gaziantep galibiyeti ardından açıklama yapan Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas  Bizim için kazanmak çok önemliydi dedi.

Kafkas, “ farklı bir galibiyet aldıklarını belirterek" Bugün kazandığımız için mutluyuz. Çok kısa bir antrenman yapmamıza rağmen istediklerimizi yaptık. Defansif anlamında ilk 10 dakikada 2 pozisyon verdik. Büyük takıma yakışmayacak pozisyonlardı. Oynatmak istediğim oyun baskıya dayalı pres yapmak dayalı bir oyun. Onun içinde bir zamana ihtiyaç duyuyoruz.

Trabzonspor özelikle bölgesel baskıyı yapan bir takım olacak. O yüzden zamana ihtiyacım var. Sabırlı olsun taraftarlarımız. Daha iyi bir takım oluşturacağız. Ben idealleri olan bir insanım. İlkelerimle hareket ederim. Sahada dediklerimi dinlemeyen yada yapmayan oyuncularla işim olmaz”dedi.

Taraftarlarla ilgili olarak ise Kafkas, “Taraftarlar, şehir, Trabzonspor bir bütün. Bu seyirci her zaman coşkulu olmalı. Daha da coşkulu olacak. Bizim oynadığımız yıllarda buradan puan almak zordu. Ben 5 yıl burada oynadım. Bir gün bu taraftarlar gözünün üstünde kaşın var demedi. Beni hep bağrına bastılar. O yüzden bu kulübün benim için bir anlamı var. Kan uyuşuyor. Onlarla benim hırsım inancım bu şehirle bir bütün oluyor. Biz daha bütün halinde olacağız. Bu birlikteliği sağlamak için bugün kazanmamız gerekiyordu” dedi.

Kafkas, “Trabzonspor’un yerini düşünmüyorum. Önümüzdeki Sivas maçını nasıl kazanırız düşünüyorum. Gelebileceğiz en iyi yer realist olmak gerek. Türkiye kupası. Sivas maçı bizim için kritik maç. Eğer kazanır da gelirsek burada Fenerbahçe maçı bizim için final havasında olur. Biz çalışmalarımızı kazanmak için yapacağız. Umarım Allah’ın da yardımı ile kazanacağız” ifadelerine yer verdi 

TENİK ADAMLIK HAYALİMDİ

Savaşan ve koşan bir takım yaratacaklarının altını çizen Kafkas " Futbolu bıraktığımdan beri hayalim Trabzonspor'a teknik direktör olmaktı. Ben buralıyım eşim buralı.Beni Tolunay Trabzonspor yaptı. Futbolu bırakırken hayalim bir gün bu takıma teknik adam olmaktı.

GÜNEŞ OKYANUSSA BEN DAMLAYIM

Şenol Güneş ile telefonda konuştuğunun da altını çizen Kafkas Özkan Sümer, Ahmet Suat Özyazıcı ve Şenol Güneş okyanıssa ben burda henüz damlayım. Şenol hoca ile yüzyüze görüşmem olmadı. Ama onla telefonla konuştum. Onun olurunu almak onayını almak benim için çok önemliydi. Hem Şenol hoca hemde Özkan Sümer hoca benim futbolculuk dönemimde antrenörümdü. O isimler bu gün Trabzon içinçok önemli isimlerdir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler