'Kafa'sını kullanana ödül!

Trabzonspor’u takip eden basın mensupları ikinci yarıda kafa golü atan ilk futbolcuya ödül verecek.“İLK KAFA GOLÜNE İMZA ATAN ÖDÜLÜNÜ BASINDAN ALACAK”Trabzonspor’u yıl boyunca takip eden basın mensupları ikinci yarıda bordo mavili futbolculara ilginç bir

'Kafa'sını kullanana ödül!

Trabzonspor’u takip eden basın mensupları ikinci yarıda kafa golü atan ilk futbolcuya ödül verecek.

“İLK KAFA GOLÜNE İMZA ATAN ÖDÜLÜNÜ BASINDAN ALACAK”
Trabzonspor’u yıl boyunca takip eden basın mensupları ikinci yarıda bordo mavili futbolculara ilginç bir ödül verecek. Bu sezon ligde oynadığı 19 karşılaşmada rakip filelere 28 gol gönderen bordo mavili futbolcular gollerin tümünü ayakla sıralarken bugüne kadar kafayla rakip filelere gol atamadı.

Bordo-mavili takımı takip eden basın mensupları adına ilk kafa golünü atacak oyuncuya ödül vereceklerini söyleyen Cevat Kol” Ben ve meslektaşlarım Yağmurda çamur demeden Trabzonspor’un her antrenmanı izleyip her maçına gidiyoruz.

Ancak bu güne kadar en iyi haber,en güzel fotoğraf gibi konularda sürekli olarak basın mensupları ödüller aldılar.

Bizde bugünden sonra bir değişiklik olsun istedik ve yaptığımız toplantıda bordo mavili takımda ilk kafa golünü atacak olan futbolcuya ödül vermeyi kararlaştırdık.Bu ödül Trabzonspor ile spor basınının ayrılmaz bir bütün olduğunu göstermek için planlandı. Bundan sonra Futbolu sevdirme güzelleştirme adına çalışmalarımızın devamı gelecektir” dedi.

Bordo mavili takımı takip eden basın mensupları Cevat Kol (sabah-Fotomaç), Orhan Çavuşoğlu (habe61) Can Karyağdı (Lig TV), Selçuk Kılıç (AA), Gökmen Şahin (İHA), Hasan Demir (CİHAN), Yunus Emre Sel (DHA), Ali Öztürk (Karadeniz Gazetesi ), Ergin Zihni (Günebakış), Levent Tan (Habertürk), Celal Kadıoğlu (İlkhaber Gazetesi), Ali Kemal Yazıcı(K.Ekspres Gazetesi), Yahya Karabina (Taka Gazetesi), Turgay Beşyıldız (Trabzon TV).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor