"Kadromuz çok kaliteli"

2012’de hem şahsının hem de futbolun çok yıprandığını belirterek söze giren Bordo-Mavililer’in patronu, 2013’ten ise beklentilerinin büyük olduğunu dile getirdi. İşte Şener’in yeni yıl mesajları: Malum süreç bizi çok yordu, futbol konuşamaz olduk. Ayrıca

"Kadromuz çok kaliteli"

2012’de hem şahsının hem de futbolun çok yıprandığını belirterek söze giren Bordo-Mavililer’in patronu, 2013’ten ise beklentilerinin büyük olduğunu dile getirdi. İşte Şener’in yeni yıl mesajları: Malum süreç bizi çok yordu, futbol konuşamaz olduk. Ayrıca mücadelemiz devam ettiği sürece de bitmiş sayılmaz. Hâlâ uğraşıyoruz. Sportif olarak da inişli-çıkışlı bir dönem geçirdik. Ancak beklentilerimizin uzağında kaldığımız doğru.

Kadromuz çok kaliteli

Bunlara mazeret aramadan yeni döneme dair eski iştahımızla çalışıyoruz. Şu an aslına bakarsanız çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadromuz, çok önemli bir hocamız var. Daha iyi yerlerde olacağımız dönemin bizi 2013’te beklediğine inanıyorum. Camiamız yeni sınavlara, heyecanlara hazırlıklı olsun. Eleştirilere hep açığız ama birlik-beraberlik ruhunu bozacak, rakiplerimizin bize bakışını değiştirecek şeyler yaşamak bize yakışmaz. Trabzonspor ailesine her ferdiyle iyi seneler dilerim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler