Kadro dışı olacak mı?

Fenerbahçe yenilgisinin ardından başkan, Tolunay Kafkas'la bir araya geldi, “Kadro dışı bırakacakların varsa hiç düşünme” dedi. Ancak Kafkas sezon sonuna kadar bu oyuncularla devam edeceğini söyledi.Bordo-Mavililer’de peş peşe gelen kötü sonuçların ardınd

Kadro dışı olacak mı?

Fenerbahçe yenilgisinin ardından başkan, Tolunay Kafkas'la bir araya geldi, “Kadro dışı bırakacakların varsa hiç düşünme” dedi. Ancak Kafkas sezon sonuna kadar bu oyuncularla devam edeceğini söyledi.

Bordo-Mavililer’de peş peşe gelen kötü sonuçların ardından yönetim ve teknik heyet görüşme üstüne görüşme yaptı. Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Sadri Şener, Tolunay Kafkas’la yaptığı toplantıda başarılı çalıştırıcıya geniş yetkiler verdi. Şener, “Takımın kötü gidişatı ortada. Alacağın her türlü kararın arkasındayız. Memnun olmadığın, uyumu bozan oyuncu varsa kadro dışı bırakabilirsin. Hiç düşünme. Sana güvenimiz sonsuz” diyerek alacağı her kararı kabul edeceklerini belirtti. Tolunay Kafkas ise bu teklife, “Elimizdeki tüm oyunculardan sezon sonuna kadar yararlanalım. Kadro dışı kararları almaya gerek yok. Herkese yeteri kadar şans verelim. Zaten lig bittikten sonra kapsamlı bir revizyon yaparız. Trabzonspor formasını önümüzdeki sezonlarda da giymek isteyen varsa, bunu bize kanıtlaması lazım” yanıtını verdi.

Oyuncuları uyardı

Tolunay Kafkas, antrenmanlarda oyuncularını uyarmaya da devam ediyor. Çok kritik bir döneme gireceklerini belirten Kafkas, herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasını istedi, “Alacağımız iki galibiyetle iyi bir hava yakalarız” dedi. Ayrıca tüm öğrencilerini, ligde kalan haftalarda gereksiz kart görmemeleri konusunda uyardı. Aksi takdirde, para cezaları verileceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler