Kadir hoca gurur duymuştur

Legia Varşova karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından soyunma odasında oyuncularını tek tek tebrik eden teknik direktör Mustafa Akçay, futbolcularına, "Rahmetli Kadir Özcan, sizinle gurur duymuştur. Onu çok iyi uğurlandınız. Sizinle gurur duyuyorum

Kadir hoca gurur duymuştur

Legia Varşova karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından soyunma odasında oyuncularını tek tek tebrik eden teknik direktör Mustafa Akçay, futbolcularına, "Rahmetli Kadir Özcan, sizinle gurur duymuştur. Onu çok iyi uğurlandınız. Sizinle gurur duyuyorum" dedi.

PROTESTOLARA KIRILMADI

Zaman zaman duygulu anlar yaşanan soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandığı, Akçay'ın Legia Varşova maçında taraftarların oyuna müdahale etmekte geciktiği gerekçesiyle taraftarların kendisine gösterdiği protestolara kırılmadığını söylediği ve, "Onlar bu takımın sahipleri. Tabi ki eleştirebilirler ama oyunculara sahip çıkmalılar" dediği öğrenildi.

JANKO: "BANA SAHİP ÇIKTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Trabzonspor’un Avusturyalı forvet oyuncusu Janko, perşembe akşamı Legia Varşova ile oynanan maçta uzun bir aradan sonra gol atmanın sevincini yaşadı. Teknik direktör Akçay’ın bu süreçte kendisine hep destek olduğunu söyleyen Janko, "Takım arkadaşlarım kötü günlerimde hep yanımda oldu. Bende dün akşam attığım golle bana güvenenleri mahcup etmediğimi düşünüyorum. Bundan sonra daha iyi olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor