Kadınlarda ilk finalist Radwanska

 İlk sette Kerber'i 3-1 öne geçtikten sonra oyuna ağırılğını koyan Radwanska durumu önce 3-3'e getirdi sonra da arka arkaya üç oyun birden alarak ilk seti 6-3 kazandı.İkincisi sette rakibinin bir servisini kırmayı başaran Radwanska daha sonra Kerber'e ken

Kadınlarda ilk finalist Radwanska

 

İlk sette Kerber'i 3-1 öne geçtikten sonra oyuna ağırılğını koyan Radwanska durumu önce 3-3'e getirdi sonra da arka arkaya üç oyun birden alarak ilk seti 6-3 kazandı.

İkincisi sette rakibinin bir servisini kırmayı başaran Radwanska daha sonra Kerber'e kendi oyunlarından hiçbirini vermeyerek zafere ulaştı ve seti 6-4'e getirerek maçı da 2-0 kazanmış oldu.

Radwanska bugüne kadar Wimbledon'da final oynayan ikinci Polonyalı kadın tenisçi oldu. 23 yaşındaki tenisçi, Victoria Azarenka ile Serena Williams maçının galibiyle cumartesi günü final oynayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor