Kadıköy'de tarihi rezalet!

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Trabzonspor'un 0-0 berabere kaldığı Fenerbahçe maçı sonrası tam bir rezalet yaşandı.Maçın bitiş düdüğüyle Fenerbahçeli Selçuk'un yedek kulübesinden sahaya fırlayarak ortalığı karıştırmasıyla başlayan rezalet,Fenerbahçel

Kadıköy'de tarihi rezalet!

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Trabzonspor'un 0-0 berabere kaldığı Fenerbahçe maçı sonrası tam bir rezalet yaşandı.

Maçın bitiş düdüğüyle Fenerbahçeli Selçuk'un yedek kulübesinden sahaya fırlayarak ortalığı karıştırmasıyla başlayan rezalet,Fenerbahçeli taraftarların Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilere saldırmasıyla devam etti. Stadı terketmek isteyen başkan ve yöneticilere adeta linç girişiminde bulunan Fenerbahçeli futbol severler(!) kulüplerinin karıştığı şike skandalının ardından Türk futboluna bir leke daha sürdüler.

İşte gece boyunca yaşanan rezaletin tüm ayrıntıları;

*Fenerbahçeli futbolcular sahayı böyle karıştırdı

*Saha bir anda karıştı

*Başkan Hacıosmanoğlu ve yöneticilere linç girişimi

*Kadıköy'de ilginç olaylar. Stad müdürü...

*Çakıroğlu: Linç edilmek istendik

*Hacıosmanoğlu olayların ardından neler söyledi?

*İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilere böyle saldırdılar, işte o anlar...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor