"Kadıköy fatihi Trabzon'a hoşgeldin!"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzon'da taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.  Trabzonspor  Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bugün saat 15.30 sularında uçakla Trabzon'a geldi. Fenerbahçe maçının ardından PFDK’dan  haksız bir şekilde

"Kadıköy fatihi Trabzon'a hoşgeldin!"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzon'da taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.  Trabzonspor  Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bugün saat 15.30 sularında uçakla Trabzon'a geldi. Fenerbahçe maçının ardından PFDK’dan  haksız bir şekilde ceza alan  Hacıosmanoğlu’un  Trabzon havalimanın da 'da 300e yakın taraftar tarafından coşkuyla karşılandı.

 Trabzon havalimanında bordo mavili ekibin taraftarları tarafından "Kadıköy Fatihi Trabzon'a Hoşgeldin" tezahüratlarıyla karşılanan başkan Hacıosmanoğlu havaalanında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Dün Trabzonspor taraftarlarının İstinye’de yaptığı protesto yürüyüşünü nasıl değerlendiriyorsunuz şeklindeki soruya Başkan Hacıosmanoğlu " Trabzonspor'un emeğini çalanlar İstanbul’da  çok yürüyüş  yaptı . Emeği çalınanlarında yürüme zamanı  geldi herhalde,şimdi  onlarda yürüyorlar.  Onlar haklarını elbetti arayacaklar. Takımın varlık sebebi onlar. Bizde zaten yönetim olarak yapmamız gerekenleri yapıyoruz. O yürüyüşü bir ufak ihtar olarak algılarlarsa onlar bundan sonra gelişecek olaylarda onlara daha faydalı olur.

TFF’nin tutumunun bundan sonra nasıl olmasını beklersiniz şeklindeki bir soruya da başkan Hacıosmanoğlu “  Bizim o konularla ilgili çalışmalarımız var. Kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan insanlarda var onların içersinde. Biz geldiğimiz süreçten beri şike konusunda çok şey değişti. Tabi bizden öncesi de var bu çalışmaların ancak biz geldikten sonraki çalışmaları herkes görüyor.Ben Şike konusunda yaptıklarımızı daha önce detaylı bir şekilde açıkladım. Yolun sonudur bu.

Yolun sonunda karırı haklı olan taraftan yana vermeye onlarda ikna olacaklar.Bir çoğu da ikna olmuş vaziyette. UEFA’dan sonra FİFA’nında olduğunu oradaki  görüşmelerimizin de devam ettiğini  Takımlardan sonra ülke futbolunun da zor durumda kalacağını defalarca söyledik.  Bu gün bayram bunları aslında konuşmaya gerek yok.Bayramdan sonra daha büyük hareketlenmeler yaşayacağımızı söyleyebilirim.

Sivasspor maçı ile başlayacak ve 20 günde 6 maç oynayacağınız bir maraton var bunla ilgili neler söylersiniz şeklindeki soruya da başkan Hacıosmanoğlu “  Biz hep söyledik. Biz Trabzonspor’un köklü değişeme yeniden yapılanmaya ihtiyacı var dedik. Hala değişim sürüyor. Değişim tamamlandıktan sonra yapılanmaya geçeceğiz. Özlenen Trabzonspor’u  daha iyi izleyecekseniz. Şuanda biz geçtiğimiz sezonki kadroya 2-3 takviye yaptık onla devam ediyoruz.  Tüm bunlara rağmen arkadaşlarımızın memnunuz. Arkadaşlarımızın motivasyonlarını yükseltip onlardan daha iyi faydalanmanın yolunu arayacağız.Bu zor şartlarda şuan olduğumuz yerden memnun olmasak ta kötü bir yerde de değiliz .İnşallah hergeçen gün daha iyi olacağız

Asbaşkanlık konusunda bir gelişme var mı şeklindeki soruya da Hacıosmanoğlu “ Bunlar küçük şeyler hallolacak konular” dedi

 Açıklamanın ardından kendisini bekleyen araca doğru yürüyen başkan Hacıosmanoğlu'na taraftarlar uzun süre eşlik ederek tezahuratlarda bulundu. Başkanın tezahuratlar karşısında oldukça duygulandığı ve gözlerinin dolduğu gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler