Kaçar'dan Trabzonsporla ilgili mesaj var

Çaykur Rizesporlu futbolcu Giray Kaçar, Rizespor’un şampiyon olmaması durumunda Trabzonspor’un şampiyon olması için dua ettiğini söyledi.  TRABZON’UN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN DUA ETTİGiray, eski takımı olan Trabzonspor’un performansı ile ilgili soruyu cevapsız b

Kaçar'dan Trabzonsporla ilgili mesaj var
Çaykur Rizesporlu futbolcu Giray Kaçar, Rizespor’un şampiyon olmaması durumunda Trabzonspor’un şampiyon olması için dua ettiğini söyledi. 
 
TRABZON’UN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN DUA ETTİ
Giray, eski takımı olan Trabzonspor’un performansı ile ilgili soruyu cevapsız bırakarak, Rizespor’un şampiyon olmaması halinde Trabzonspor’un şampiyon olması için dua ettiğini söyledi. Kaçar, “Trabzonspor eski takımım olması benim o takım hakkında her hangi bir yorum yapmam yakışık olmaz. Evet uzun yıllar o takımda forma giydim, güzel günlerim oldu orada. Ben sadece şunu temenni edebilirim. Canı gönülden Trabzonspor’a başarılar diliyorum. Biz şampiyon olmazsak, Trabzonspor şampiyon olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor