Kaçaklar özür diledi

 Kampa geç gelen Paulo Henrique, dün sabahki idmandan önce teknik heyetin huzurunda takım arkadaşlarından özür dileyerek, "Yaptığım profesyonelliğe yakışmıyor. Bir daha olmayacak" dedi. Alanzinho da, "Zaman zaman hatalar oluyor. Hocamla konuştum. Konu kap

Kaçaklar özür diledi

 Kampa geç gelen Paulo Henrique, dün sabahki idmandan önce teknik heyetin huzurunda takım arkadaşlarından özür dileyerek, "Yaptığım profesyonelliğe yakışmıyor. Bir daha olmayacak" dedi. Alanzinho da, "Zaman zaman hatalar oluyor. Hocamla konuştum. Konu kapandı" diye konuştu.

Öte yandan  kampa en son gelen Gustavo Colman ve Paulo Henrique dün de takımdan ayrı çalıştı. İki oyuncu, antrenör Şeref Çiçek yönetiminde kondisyon ve depar çalışması yaptı. Alanzinho ise takımla birlikte çalışmaya başladı. Bu arada Manavgat'tan idmanı seyretmeye gelen Trabzonspor Futbol Okulu öğrencileri, antrenmandan sonra futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor