Kaç TS taraftarı PASSOLİG kartı aldı?

Ligler aşlamadan önce Passolig satışları sürerken, alınan son bilgilere göre Trabzonspor 9 bin 316 kart satışıyla ligdeki takımlar arasında 4. sırada yer aldı. Listede Konyaspor'un Trabzonspor'u geçmesi de dikkat çekti.Passolig adetleri takım sıralamasınd

Kaç TS taraftarı PASSOLİG kartı aldı?

Ligler aşlamadan önce Passolig satışları sürerken, alınan son bilgilere göre Trabzonspor 9 bin 316 kart satışıyla ligdeki takımlar arasında 4. sırada yer aldı. Listede Konyaspor'un Trabzonspor'u geçmesi de dikkat çekti.

Passolig adetleri takım sıralamasında daha önce liderliği elinde bulunduran Beşiktaş 46 bin 460 adet kartla, en çok taraftarı Passolig kart sahibi olan takım olurken, Galatasaray ise 46 bin 376 kartla ikinci sırada yer aldı.

ANADOLU’NUN LİDERİ T. KONYA, ARDINDAN TRABZON YARIŞTA İDDİALI
TorkuKonyaspor 3. sırada ve 13 bin 624 karta ulaştı. Yeşil-beyazlılar Anadolu’da en çok karta sahip kulübü oldu. Bomba transferleri peşisıra patlatan Trabzonspor’un Passolig sayısı hızla artıyor. Karadeniz Fırtınası 9 bin 316 kartla 4. sırada. Süper Lig’in yeni ekiplerinden Balıkesirspor ise 5. sırada. Kırmızı-beyazlılar şimdiden 9 bin 202 adete ulaştılar bile.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler