Kabe önünde şampiyonluk duası

Trabzon'dan gelen imam Cemal Şentürk eşliğinde önce Umre görevini gerçekleştiren grup daha sonra hep birlikte dua etti.Kafile ile birlikte gelen İmam Cemal Şentürk; "Bu mübarek mekan huzurunda, 27 yıldır hasretini çektiğimiz şampiyonluk özlemine bir son v

Kabe önünde şampiyonluk duası

Trabzon'dan gelen imam Cemal Şentürk eşliğinde önce Umre görevini gerçekleştiren grup daha sonra hep birlikte dua etti.

Kafile ile birlikte gelen İmam Cemal Şentürk; "Bu mübarek mekan huzurunda, 27 yıldır hasretini çektiğimiz şampiyonluk özlemine bir son vermemiz için bize yardım eyle" diye dua etti.

Trabzonspor'un Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımı ile yapacağı dostluk maçı için Cidde'ye gelen bazı yönetici, taraftar ve gazeteciler, sabah erken saatlerde Mekke şehrine geçerek Umre ziyaretini gerçekleştirdi.

Trabzon'dan gelen imam Cemal Şentürk eşliğinde önce Umre görevini gerçekleştiren grup daha sonra hep birlikte dua etti. Şentürk duasında, "Allah'ım Şenol hocamızın soyadı gibi, Trabzonspor'un yolunu da güneşli ve aydınlık eyle", "Golcülerimize fazlasıyla gol atmayı nasip et" ve "Bu mübarek mekan huzurunda, 27 yıldır hasretini çektiğimiz şampiyonluk özlemine bir son vermemiz için bize yardım eyle" diye dua etti. Kafile daha sonra Cidde'ye dönerek maç saatini beklemeye başladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler