"Juventus'u cehennem bekliyor"

Lazio forması giydiği dönemde Trabzonspor ile Türkiye’de bir maça çıkan Pierluigi Casiraghi Juventus’u uyardı. Trabzon’daki maçın çok zorlu geçeceğini belirten Casiraghi, “Torino’da gördük ki Trabzonspor Juventus’un başını ağrıtabilir. Ligde sıkıntılı gün

"Juventus'u cehennem bekliyor"
Lazio forması giydiği dönemde Trabzonspor ile Türkiye’de bir maça çıkan Pierluigi Casiraghi Juventus’u uyardı.
 
Trabzon’daki maçın çok zorlu geçeceğini belirten Casiraghi, “Torino’da gördük ki Trabzonspor Juventus’un başını ağrıtabilir. Ligde sıkıntılı günler geçiriyor olabilirler ama Avrupa’da, özellikle de evlerinde iyi bir futbol vaat ediyorlar” diye konuştu.
 
1994 yılında Trabzonspor ile karşılaştığı maçı çok iyi hatırladığını söyleyen deneyimli isim, “Karadeniz kıyısındaki bu şehri hatırlıyorum. Stat duman altındaydı. Adeta cehenneme benziyordu” dedi.
 
Trabzonspor ile Lazio 1994-95 sezonunda UEFA Kupası 3. Tur’unda eşleşmiş ve Lazio her iki maçı da 2-1 kazanarak bir üst turan çıkan taraf olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor