Juventus Torino'yu farklı geçti!

İtalya Kupası son 16 turunda Juventus ile Torino karşı karşıya geldi. Juventus Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Juventus, 4-0 kazanarak yarı finale kalan taraf oldu. Torino derbisine sahne olan turda Juventus, 28. dakikada golcüsü Simone Zaza ile 1-0

Juventus Torino'yu farklı geçti!

İtalya Kupası son 16 turunda Juventus ile Torino karşı karşıya geldi. Juventus Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Juventus, 4-0 kazanarak yarı finale kalan taraf oldu.

Torino derbisine sahne olan turda Juventus, 28. dakikada golcüsü Simone Zaza ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla geçildikten sonra Torino, 50. dakikada Cristian Molinaro'nun gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Juve, 51. dakikada Simone Zaza'nın ikinci golüyle farkı 2'ye çıkardı. Dybala 73'te, Pogba 82'de attıkları gollerle skoru belirlediler.

Juventus, bu skorla çeyrek finale yükselen taraf oldu. Torino'nun kupa macerası ise son 16'da noktalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler