"Juventus şike yapsa..."

Trab­zons­por Baş­ka­nı İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu'nun Ju­ven­tus-Trab­zons­por ma­çın­dan son­ra yap­tı­ğı açık­la­ma­lar gün­de­me otur­muş­tu. "Şi­ke her yer­de de­vam edi­yor. Bi­zim ora­da ha­kem­ler ayar­la­nı­yor­sa bu­ra­da da ayar­la­nı­yor" if

"Juventus şike yapsa..."

Trab­zons­por Baş­ka­nı İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu'nun Ju­ven­tus-Trab­zons­por ma­çın­dan son­ra yap­tı­ğı açık­la­ma­lar gün­de­me otur­muş­tu. "Şi­ke her yer­de de­vam edi­yor. Bi­zim ora­da ha­kem­ler ayar­la­nı­yor­sa bu­ra­da da ayar­la­nı­yor" ifa­de­le­ri ajans­lar­da yer al­mış­tı. İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu, ha­kem ha­ta­sı­na atıf­ta bu­lun­du­ğu­nu be­lir­te­rek "Ju­ven­tus ile oy­na­dı­ğı­mız maç­ta ha­kem ha­ta­sı ya­pıl­dı­ğı­nı söy­le­dim. Ha­kem­le­rin, çiz­gi­yi geç­me­yen to­pa 'geç­ti' di­ye­rek yan­lış ka­rar ver­di­ği­ni söy­le­dim. Ju­ven­tus'un şi­ke yap­tı­ğıy­la il­gi­li hiç­bir ima­da bu­lun­ma­dım. Ju­ven­tus bi­zim­le oy­na­dı­ğı maç­ta şi­ke yap­sa za­ten Trab­zons­por ile şi­ke yap­mış olu­yor" şek­lin­de ko­nuş­tu.

UEFA'ya teşekkür

"Tür­ki­ye'de ha­kem­ler ayar­la­nı­yor­sa, bu­ra­da da ayar­la­nı­yor" di­ye bir şey söy­le­me­di­ği­ni di­le ge­ti­ren Trab­zons­por Baş­ka­nı, "Şi­ke­ye kar­şı has­sa­si­ye­tin­den ötü­rü UE­FA'ya te­şek­kür­le­ri­mi ilet­tim. UE­FA, şi­ke da­va­sın­da üze­ri­ne dü­şe­ni tam ola­rak yap­mış­tır" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Trab­zons­por, per­şem­be gü­nü dep­las­man­da 2-0 kay­bet­ti­ği Ju­ven­tus ile önü­müz­de­ki haf­ta per­şem­be gü­nü Av­ni Aker Sta­dı'nda kar­şı­la­şa­cak.  Öte yan­dan Ha­cı­os­ma­noğ­lu'na ha­kem açık­la­ma­la­rı ne­de­niy­le UE­FA'nın so­ruş­tur­ma aça­bi­le­ce­ği be­lir­til­miş­ti. Haf­ta için­de oy­na­nan Manc­hes­ter City-Bar­ce­lo­na ma­çı­nın ar­dın­dan City Tek­nik Di­rek­tö­rü Pel­leg­ri­ni ha­kem­le­ri suç­la­mış, bu ne­den­le UE­FA, Ar­jan­tin­li tek­nik ada­ma so­ruş­tur­ma aç­mış­tı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor