Juventus Napoli'ye de yenildi

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, 6. hafta mücadelesinde Napoli deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Geçen yıl 3 mağlubiyetle şampiyon olan Juventus, bu sonuçla ligin 6. haftasında 3. mağlubiyetini aldı.    San Paolo Stadı'ndaki karşılaşmada Napoli, Ins

Juventus Napoli'ye de yenildi

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, 6. hafta mücadelesinde Napoli deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Geçen yıl 3 mağlubiyetle şampiyon olan Juventus, bu sonuçla ligin 6. haftasında 3. mağlubiyetini aldı. 
 
San Paolo Stadı'ndaki karşılaşmada Napoli, Insigne'nin 26. dakikada bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da istediği oyunu sahaya yansıtan Napoli, karşılaşmanın 62. dakikasında Higuain'in golüyle durumu 2-0'a getirdi. Massimiliano Allegri'nin öğrencileri bu gole hemen cevap verdi ve 63. dakikada Lemina ile durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Napoli zorlu karşılaşmada 3 puanı hanesine yazdırdı.

JUVENTUS 3. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Geçen yıl sadece 3 mağlubiyetle şampiyon olan Juventus, ligde 6 hafta geride kalırken, tek galibiyetini ligin 4. haftasında Genoa deplasmanında aldı. Allegri'nin öğrencileri 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle kötü gidişatını sürdürdü. Napoli ise bu galibiyetle puanını 9'a yükseltti.

Juventus, ligin 7. haftasında evinde Bologna ile karşılaşacak. Napoli ise deplasmanda Milan'a konuk olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor