Judoda kötü sonuç!

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda judo müsabakalarında bayanlarda Rusya ve Hırvatistan, erkeklerde Azerbaycan ve Gürcistanlı sporcular altın madalya kazandı. Of Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda, bayanlarda 63 kiloda Rusya'dan Diana Dzhigaros al

Judoda kötü sonuç!

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda judo müsabakalarında bayanlarda Rusya ve Hırvatistan, erkeklerde Azerbaycan ve Gürcistanlı sporcular altın madalya kazandı.

Of Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda, bayanlarda 63 kiloda Rusya'dan Diana Dzhigaros altın, Macaristan'dan Krisztina Polyak gümüş, Slovenya'dan Patricija Brolih ile İsrail'den Bar Farin bronz madalya elde etti.

70 kiloda ise Hırvatistan'dan Brigita Matic altın, Slovenya'dan Aja Ggnic Zupanc gümüş, Polonya'dan Beata Anna Pacut ile Hollanda'dan Sanne Van Dijke bronz madalya aldı.

Erkeklerde 73 kiloda Azerbaycan'dan Fridun Dadashov altın, Rusya'dan Temurbek Nuraliev gümüş, Belçika'dan Kenza Breda ile Gürcistan'dan Levan Gugava ise bronz madalyanın sahibi oldu.

 81 kiloda Gürcistan'dan Beka Gviniashvili altın, Letonya'dan Arturs Sokolovskis gümüş, Hırvatistan'dan İvan Grubic ve Rusya'dan Aleksandr Petrunia ise bronz madalya elde etti.

Turnuvada, Türk sporculardan erkeklerde 73 kiloda Oğuz Kaan Topal ikinci turda, bayanlarda 70 kiloda Mihriban Öner yarı finalde elendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler