Jebrin'e bir talip daha!

Trabzonspor'un Ganalı futbolcusu Jebrin'e bir talip daha çıktı. PTT 1. Lig ekiplerinin transfer listesin olan Jebrin'e son olarak eski takımı Bucaspor talip oldu.Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın, eski yıldızı Jebrin'i istediği öğrenildi. O

Jebrin'e bir talip daha!

Trabzonspor'un Ganalı futbolcusu Jebrin'e bir talip daha çıktı. PTT 1. Lig ekiplerinin transfer listesin olan Jebrin'e son olarak eski takımı Bucaspor talip oldu.

Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın, eski yıldızı Jebrin'i istediği öğrenildi. Orta sahada görev alan oyuncunun maliyetlerinin düşük olduğuna dikkat çeken Karafırtınalar, " Jebrin benim dönemimde takıma büyük katkı sağladı. Yeniden o isimle çalışmayı düşünüyorum. Futbolcu için harekete geçildi" dedi.

Bonservisi Trabzonspor'da olan, geçen sezon 1461 Trabzon'da kiralık oyanayan Jebrin, takımının küme düşmesinin ardından kulübüne döndü. Bordo mavililerin yabancı kontenjanının fazlalığı nedeniyle futbolcuyu Bucaspor'a vermeye sıcak baktığı belirtildi. Bucaspor'a 2010-2011 sezonunda transfer edilen ve 2011-2012'de sözleşmesini tek taraflı feshederek Trabzon'a giden Jebrin, o dönem sarı lacivertlilerle davalık oldu. Davayı kazanan Bucaspor transferden 200 bin TL aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor