Jebrin'den "Rabia " mesajı

Mısır'ın seçimle göreve gelmiş ilk cumhurbaşkanını görevden alan askeri darbeye karşı yapılan eylemlerde binlerce kişinin hayatını kaybetmesine yaralanmasına Türkiye'den tepkiler devam ediyor.Futbol müsabakalarında da Mısır unutulmadı ve büyük bir katliam

Jebrin'den "Rabia " mesajı

Mısır'ın seçimle göreve gelmiş ilk cumhurbaşkanını görevden alan askeri darbeye karşı yapılan eylemlerde binlerce kişinin hayatını kaybetmesine yaralanmasına Türkiye'den tepkiler devam ediyor.

Futbol müsabakalarında da Mısır unutulmadı ve büyük bir katliamın yapıldığı Rabiatül Adeviyye Meydanı'nın ve darbe karşıtı gösterilerin sembolü dört parmakla "Rabia işareti" gol sevinçlerinin ardından anlamlı bir mesaj oldu. 1461 Trabzon'un yıldızı Jebrin de Fethiyespor maçında  "Rabia işareti" işaretini yaparak mesajını gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor