Japonlar Akyazı için geliyor

Japon Türk Ekonomik Kalkınma Başkanı Khinoshita Yasuhiko Başkanlığında Trabzon’a gelecek heyet Akyazı ve Çömlekçi projelerinin yapılacağı alanda incelemelerde bulunacak.İki gün süreyle Trabzon’da kalacak heyet kentin tarihi ve turistik yerlerini de ziyare

Japonlar Akyazı için geliyor

Japon Türk Ekonomik Kalkınma Başkanı Khinoshita Yasuhiko Başkanlığında Trabzon’a gelecek heyet Akyazı ve Çömlekçi projelerinin yapılacağı alanda incelemelerde bulunacak.

İki gün süreyle Trabzon’da kalacak heyet kentin tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret edecek.

Valiliği ve belediyeyi de ziyaret edecek heyet Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına da katılacak. Heyet ayrıca  Forum Alışveriş Merkezi karşısında yapılacak Türk- Japon Dostluk Park alanında da incelemelerde bulanacak.

Heyette, Japon Türk Ekonomik kalkınma Başkanı Khinoshita Yasuhiko’nun yanı sıra Japon Türk Ekonomi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Özay Özsüer,  Türk Ekonomi Kalkınma Vakfı Yönetim kurulu Üyesi Cem Özsüer ve Yüksel Uluslar arası Proje Koordinatörü Ali Bülent Tiryaki de bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor