Janko'ya ilk 11 mesajı!

Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen ve üzerine sistem kurulması planlanan Janko, çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü beklenen forma şansını bulamadı.Son oynanan İstanbul Belediyespor mücadelesinde de son 10 dakika içerisinde oyuna giren Avustury

Janko'ya ilk 11 mesajı!

Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen ve üzerine sistem kurulması planlanan Janko, çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü beklenen forma şansını bulamadı.

Son oynanan İstanbul Belediyespor mücadelesinde de son 10 dakika içerisinde oyuna giren Avusturyalı futbolcuya bu kez ilk 11 şansının doğduğu ortaya çıktı. Bugün oynanacak Türkiye Kupası mücadelesinde yıldız oyuncuyu as kadroda kullanmayı planlayan teknik heyetin Janko’ya ‘Hazır ol’ mesajı yolladığı öğrenildi. Antrenman eksiğini büyük ölçüde kapatan ve kendisini de hazır hisseden Bordo-Mavili futbolcunun büyük bir son dakika sürprizi olmaması durumunda ilk 11’de yer bulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Devre arasına girilirken bir çok oyuncu gibi kendisini göstermek isteyen Janko’nun da hayli heyecanlı olduğu biliniyor. Avusturyalı şu ana kadar Trabzonspor formasıyla çıktığı 12 maçta sadece 1 gol atabildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor