Janko'dan ince mesaj

Takımda bir türlü istediği kadar şans bulamayan golcü oyuncu “Durumu anlayamıyorum” ifadelerini kullandı.Avusturya basınında yer alan haberde, devre arasında Janko için yeni bir transfer ihtimali doğduğu belirtilirken, Janko'nun “Yeniden bir transfer daha

Janko'dan ince mesaj

Takımda bir türlü istediği kadar şans bulamayan golcü oyuncu “Durumu anlayamıyorum” ifadelerini kullandı.

Avusturya basınında yer alan haberde, devre arasında Janko için yeni bir transfer ihtimali doğduğu belirtilirken, Janko'nun “Yeniden bir transfer daha yapmak istemedim. Hala takımda şansım olduğuna inanıyorum” ifadelerine yer verildi.

29 yaşındaki deneyimli oyuncu 2004-2005 sezonunda Admira Vacker takımında beraber forma giydikleri Tolunay Kafkas’ın teknik direktörü olması konusunda ise “Bu benim için kesinlikle bir dezavantaj değil. Beni tanıyor. Transferim öncesinde de beni Trabzonspor’a önermişti” şeklinde konuştu.

Buna karşın Kafkas’ın ligde oynanan son maçta yine yedek soyundurduğu Janko, durumu “anlayamadığını” söyledi. Avusturyalı futbolcu, “Durumu çok iyi anlayamıyorum şu anda ama kabulleniyorum yine de. Böyle devam ederse durumumu değiştirmeyi düşünebilirim. İnanıyorum ki ilgilenenler olacaktır” ifadelerini kullanarak mesaj gönderdi.

Sezon başında transfer  edilen Janko, bu sezon oynadığı 16 maçın yalnızca 8’inde ilk on birde maça başlayabildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor