Janko'dan ayrılık sinyali

Trabzonspor'un Avusturyalı oyuncusu Marc Janko, ülkesi basınına konuştu ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın kendisini oynatmaması ile ilgili sitemkar açıklamalarda bulundu.Akçay'ın kendisini övmesine rağmen kadroya almamasını anlamadığını belirten 3

Janko'dan ayrılık sinyali

Trabzonspor'un Avusturyalı oyuncusu Marc Janko, ülkesi basınına konuştu ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın kendisini oynatmaması ile ilgili sitemkar açıklamalarda bulundu.

Akçay'ın kendisini övmesine rağmen kadroya almamasını anlamadığını belirten 30 yaşındaki oyuncu, "Neden oynamadığımı bilmiyorum, açıklayamam. Hoca Legia maçından sonra benimle ve performansımla gurur duyduğunu söyledi. Ondan sonra olanlar tamamen bu sözlerin tersini gösteriyor. Çoğunlukla benim düşündüğümün tersi oluyor. Şu anda tatminkar olmayan bir durumun içindeyim" diye konuştu.

Takımdan ayrılabileceğinin sinyalini veren Janko, "Şanslar gerçekci dağıtılmalı. Benim performansımı hiç kimse 1'den 100'e kadar bir rakamla değerlendiremez. Takıma alışmalı ve oynamalıyım. Eğer sürekli 10,15 dakika oynarsam bu iş zor. Devre arasında ne olacağını göreceğiz. Şu anda her şey mümkün" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor