Janko" Zafer için Trabzon'dayım

  Trabzonspor'la sözleşme imzalamak üzere Trabzon'a gelen Avusturyalı oyuncu Marc Janko kendisi için önemli bir dönemin eşiğinde olduğunu söyledi.  Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan Avusturyalı golcü oyuncu Janko, "Öneml

Janko" Zafer için Trabzon'dayım

  Trabzonspor'la sözleşme imzalamak üzere Trabzon'a gelen Avusturyalı oyuncu Marc Janko kendisi için önemli bir dönemin eşiğinde olduğunu söyledi.

 

 

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan Avusturyalı golcü oyuncu Janko, "Önemli bir ligin en önemli takımlarından birine geliyorum. Bu nedenle doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Yeni bir kültür, yeni bir şehirde olmak son derece heyecanlı. En kısa sürede buraya uyum sağlayıp taraftarlarla kaynaşarak zaferler kutlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

 

Özellikle Porto'da forma giymesinin kendisine ciddi katkılar yaptığına da işaret eden Janko, "Orada elde ettiğimiz başarılarla hem kendi koleksiyonumu genişlettim hem de yeni hayranlar edindim. Porto bu anlamda önemli bir kulüp. Orada olmaktan hep mutluydum ve gurur duydum. Bu nedenle tüm kalbimle bütün iyi dileklerimi iletiyorum" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor