Janko: Yıkıklmadım!

Marc Janko, Trabzonspor’da yaşadıklarıyla ilgili olarak ülkesinde açıklamalarda bulundu. Kafkas’ın takımdan ayrı çalışmasını istediği Avusturyalı forvet, “Bu kararla ilgili bir açıklamam yok. Zor bir durumdayım. Ancak elimden gelenin en iyisini yapıp iyi

Janko: Yıkıklmadım!

Marc Janko, Trabzonspor’da yaşadıklarıyla ilgili olarak ülkesinde açıklamalarda bulundu. Kafkas’ın takımdan ayrı çalışmasını istediği Avusturyalı forvet, “Bu kararla ilgili bir açıklamam yok. Zor bir durumdayım. Ancak elimden gelenin en iyisini yapıp iyi bir şans elde etmek için çabalıyorum. Kariyerimde şu anda bir sendeleme yaşıyorum ancak daha yıkılmadım” ifadelerini kullandı. Kendisine kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak bir açıklama yapılmadığını belirten tecrübeli forvet, “Bu hiç profesyonelce değil” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler