Janko ve Emerson sezon sonu yolcu

 Trabzonspor, bugün 19 kişilik futbolcu kadrosuyla İstanbul’a gitti. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sakatlıkları bulunan Cech, Volkan ve Zeki Yavru’nun yanısıra Emerson, Janko, Emre Güral, Ali, Uğur, Ufuk ve Zeki Yavru’yu Kasımpaşa kadrosuna almadı. CECH

Janko ve Emerson sezon sonu yolcu

 Trabzonspor, bugün 19 kişilik futbolcu kadrosuyla İstanbul’a gitti. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sakatlıkları bulunan Cech, Volkan ve Zeki Yavru’nun yanısıra Emerson, Janko, Emre Güral, Ali, Uğur, Ufuk ve Zeki Yavru’yu Kasımpaşa kadrosuna almadı.

 CECH SAKAT AMA EMERSON YİNE YOK

 Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Cech’in sakat olmasına rağmen Emerson’u yine kadroya almayarak bu futbolcuyu kafasından sildiğini açıkça ortaya koymuş oldu. Kafkas, Janko ve Emre Güral’ı da İstanbul’a götürmedi ve forvet hattındaki tercihini yine Henrique – Halil ikilisinden yana kullandı. Kafkas’ın son haftalardaki kadro tercihleri yabancılar arasında gönderilecek ilk iki ismin Janko ve Emerson olacağını da neredeyse kesinleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor