Janko umudu!

Bu kararın ardından, “Yönetim, maliyeti yüksek yabancıları oynatmadan nasıl iyi bir fiyata satacak?” sorusu sorulmaya başlamıştı. Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın bu soruya, “Gerekirse zarar edeceğiz, yine de kararımızdan dönmeyeceğiz” yanıtını ver

Janko umudu!

Bu kararın ardından, “Yönetim, maliyeti yüksek yabancıları oynatmadan nasıl iyi bir fiyata satacak?” sorusu sorulmaya başlamıştı. Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın bu soruya, “Gerekirse zarar edeceğiz, yine de kararımızdan dönmeyeceğiz” yanıtını vermişti. Trabzonspor’un imdadına, en azından Marc Janko için milli takım yetişti! Tecrübeli forvet, Bordo-Mavililer’de forma şansı bulamamasına rağmen Avusturya patronu Marcel Koller ondan vazgeçmedi. Yönetim şimdi, Janko’nun bu karşılaşmalarda iyi bir futbol oynayarak dikkatleri üzerine çekmesini ve piyasasını artırmasını umuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor