Janko Trabzonspor'dan garanti almış!

Trabzonspor'da gözden çıkarılan isimlerden olan Avusturyalı golcü Marc Janko'nun yeni takımı Celtic olabilir.Celtic'in kış transfer döneminde de gündemine giren Marc Janko'yu Trabzonspor'un istediği ücret nedeniyle transfer edemediği belirtildi.Transferi

Janko Trabzonspor'dan garanti almış!

Trabzonspor'da gözden çıkarılan isimlerden olan Avusturyalı golcü Marc Janko'nun yeni takımı Celtic olabilir.

Celtic'in kış transfer döneminde de gündemine giren Marc Janko'yu Trabzonspor'un istediği ücret nedeniyle transfer edemediği belirtildi.

Transferi hakkında konuşan Janko ise, ''Trabzonspor'un beni bedelsiz bırakabileceği taahhüdü var. Menajerimin bana yeni bir kulüp bulacağına eminim. Trabzonspor'da çok oynamadım ama bundan sonra oynamak istiyorum. Tüm teklifleri dikkate alacağım.'' ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Janko'nun 2015 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunurken, Hami Mandıralı'nın takımda istemediği golcü futbolcu ile yolların ayrılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler