Janko Trabzonspor için bakın ne yaptı?

Sezon başında gözden çıkarılmasına rağmen, forvet transferi gerçekleşmeyince bir anda göze giren Janko, Trabzonspor'u düşünerek kendini riske atmadı. Avusturya Milli Takımı'na davet edilen 30 yaşındaki golcünün, geçen cuma Avusturya'nın Almanya'ya 3-0 yen

Janko Trabzonspor için bakın ne yaptı?

Sezon başında gözden çıkarılmasına rağmen, forvet transferi gerçekleşmeyince bir anda göze giren Janko, Trabzonspor'u düşünerek kendini riske atmadı. Avusturya Milli Takımı'na davet edilen 30 yaşındaki golcünün, geçen cuma Avusturya'nın Almanya'ya 3-0 yenildiği maçta sakatlığını bahane edip, oynamadığı öğrenildi. Kendini riske atmak istemeyen Janko'nun İrlanda karşısında da forma giymeyeceği ifade edildi.

KAYSERİ MAÇINDA OYNAYABİLİR
Geçen hafta ülke basının yaptığı açıklamalarda Mustafa Reşit Akçay ile arasının iyi olduğunu ve Trabzonspor'da yeni bir başlangıç yapmaya hazır olduğunu belirten Janko, kendini iyi hissettiğini söyledi. Tecrübeli golcünün, en kötü ihtimalle bir sonraki hafta oynanacak Kayseri maçında sahada olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor