Janko: Tam 6 gece düşündüm...

Marc Janko, Trabzonspor'a transferi için Avusturya basınına yaptığı açıklamada, "Bazen daha ileri bir adım atmak için bir adım geriye gelmeniz gerekebilir" dedi. Trabzonspor'un Avusturya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan yeni transferi Marc Janko, trans

Janko: Tam 6 gece düşündüm...

Marc Janko, Trabzonspor'a transferi için Avusturya basınına yaptığı açıklamada, "Bazen daha ileri bir adım atmak için bir adım geriye gelmeniz gerekebilir" dedi.

 

Trabzonspor'un Avusturya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan yeni transferi Marc Janko, transferi hakkında Der Standard gazetesine konuştu. 

 

Trabzonspor'a gelmesini, "Egosuna karşı verilmiş bir karar" olarak değerlendiren Janko'nun açıklamalarından satır başları: "Transferimden önceki 6 gece boyunca gözüme uyku girmedi. Ne karar vereceğimi bilemedim. Ya Trabzonspor'a gidip sürekli oynayacaktım ya da Porto'da kalıp yedek bekleyecektim.

 

Geriye bakıp Trabzonspor'u Porto ile karşılaştıracak olursanız, benim bir adım geriye düştüğümü düşünebilirsiniz. Fakat bazen daha ileri bir adım atmak için bir adım geriye gelmeniz gerekir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor