Janko şimdi ne yapıyor?

Trabzonspor ile sözleşmesini sezon başı bim bir güçlükle fesih eden Janko, ülkesinde de bekleneni veremedi. Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Avusturalya takımlarından  Sydney F.C’ye transfer olan Janko,  ligde oynanan 6 karşılaşmanın 4’ünde forma giydi.

Janko şimdi ne yapıyor?

Trabzonspor ile sözleşmesini sezon başı bim bir güçlükle fesih eden Janko, ülkesinde de bekleneni veremedi. Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Avusturalya takımlarından  Sydney F.C’ye transfer olan Janko,  ligde oynanan 6 karşılaşmanın 4’ünde forma giydi. Sahada toplamda 339 dakika kalan Janko, bu sürede sadece 1 gol atma başarısı gösterdi.

Son maçta kadroya giremeyen oyuncu, ligde ki bu performansına karşın değeri de düşmeye devam ediyor. Trabzonspor’a geldiğinde 3 milyon Euro piyasa değeri olan oyuncu, şimdiler de ise 1 milyon Euro’nun bile altına düştü.

Avrupa Şampiyonası Elemelerinde ülkesinin ülkesinin milli takımına da çağrılan Janko, Rusya ile oynanan maçta her hangi bir varlık gösteremeyince teknik direktör Marcel Koller tarafından oyundan alındı. 59. Dakikada Janko’nun yerine oyuna giren Okotie, 73. Dakikada golü atarak Avusturya’nın 1-0 galip gelmesini sağladı. 4 maç sonunda Avusturya gruplarda 10 puan ile lider…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler