Janko siftah yaptı

Bordo-mavili takımın, evvelki sezon Porto'dan büyük umutlarla transfer edip verim alamadığı Marc Janko, dün gece Trabzonspor'un kurtarıcısı oldu. Ligdeki son dört maçını kazanamayan bordomavili takım, Kayserispor karşısında bir kayıp daha yaşayacakken sah

Janko siftah yaptı

Bordo-mavili takımın, evvelki sezon Porto'dan büyük umutlarla transfer edip verim alamadığı Marc Janko, dün gece Trabzonspor'un kurtarıcısı oldu. Ligdeki son dört maçını kazanamayan bordomavili takım, Kayserispor karşısında bir kayıp daha yaşayacakken sahneye çıkan 1.96'lık dev forvet attığı golle Fırtına'ya 3 puanı getirdi. Hami Mandıralı'nın ikinci yarıda oyuna aldığı Janko, bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki ilk golünü atıp siftah yaptı.

SAHA İÇİNDE ÖZEL KUTLAMA

Ligde bugüne kadar sadece biri ilk 11'de olmak üzere 7 maçta 247 dakika forma giyen Janko, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova'ya 1 gol, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Balıkesir'e 1 gol atmıştı. Maç sonunda teknik direktör Mandıralı'nın özel olarak yanına gidip saha içinde kutladığı Avusturyalı golcü, "Takımın benim golümle kazanması çok güzel. Umarım bundan sonra daha fazla şans bulur ve gollere devam ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler