Janko imzaladı

Trabzonspor'un yeni transferi Janko bordo mavili ekiple sözleşme imzaladı. Bordo mavili ekibin yeni transferi Janko bu gün mehmet Ali Yılmaz tesislerinde saat 15 ooda başlayan  imza töreninde genel menejer Giraşy Bulak ve yönetici Yılmaz Büyükaydın nezare

Janko imzaladı

Trabzonspor'un yeni transferi Janko bordo mavili ekiple sözleşme imzaladı.

 

Bordo mavili ekibin yeni transferi Janko bu gün mehmet Ali Yılmaz tesislerinde saat 15 ooda başlayan  imza töreninde genel menejer Giraşy Bulak ve yönetici Yılmaz Büyükaydın nezaretinde 3 yıllık sözleşme imzaladı

Marc Janko Trabzonspor'da 83 numaralı formayı giyecek

 

BULAK "ÖNEMLİ BİR TRANSFER"

Trabzonspor Genel Menejeri Giray Bulak imza töreninde yaptığı konuşmada Janko’nun önemli bir transfer olduğunu belirterek “Janko çok önemli bir kariyer çokda önemli bir isim. Trabzonspor’un Marc Janko ile buluşması hem bize hem Türk futboluna önemli katkı sağlayacaktır Janko’nun aramıza geç katılması tabiki bizim aleyhimizedir.. Ama futbol işte böyle bir şey. Bizim önemli hedeflerden biri alabilecek olduğumuz oyuncuların peşine gidebilmektir. Çok uçuk kaçık işlerle uğraştığınızda geç kalırsınız. Ayaklarınızın bu nedenle yere basması lazım.

 

4.20120831163414.jpg

 

JANKO “ŞAMPİYONLUK ÖZLEMİNİ BİLİYORUM"
Trabzonspor’un yeni transferi Marc Janko imza töreninde yaptığı konuşmada Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek” . Burada olmaktan mutluyum. Trabzon’a gelmeden önce Kulübün tarihini inceledim ve en son 1983-84 sezonunda şampiyon olduğunu öğrendim. Bize düşen  görev 28 yıldır Trabzon’a gelmeyen şampiyonluğu,yeniden buraya getirmek . Bende buna katkı yapmak için buraya geldim.

TRABZON ŞAMPİYONLUĞUNU ALACAK
2010- 2011- sezonunda Trabzonspor'un Şampiyon olduğunu  ancak şampiyonluğunun elinden alındığını biliyor musun  şeklindeki soruya,  Marc Janko; "Bunu duymuştum. Bunla ilgili bir takım bilgilere sahibim. Fenerbahçe'nin bu unvanını kaybedeceğini duydum. Ama bizim için önemli olan yeni bir başarı kazanıp başarıları perçinlemek" dedi.

RAKAMLARLA İLGİLİ SORULARA CEVAP VERMEK ZORDUR

Bu sezon kaç gol hedefliyorsun şeklindeki bir soruya da Janko "Futbolda  rakamlı  sorularına cevap vermek zordur. Çoğu kez yanılırsınız.  Ancak size şunu söyleyebilirim “Şampiyonluğu getirecek gol sayısı ne kadarsa, bende o kadar atmak istiyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler