Janko ilk mesajını verdi

Trabzonspor'un Porto'dan transfer ettiği Marc Janko, hayranlarına sıcağı sıcağına mesaj yolladı. Sosyal paylaşım ağındaki fan sayfasından yaklaşık 41 bin hayranına seslenen Janko, Trabzonspor'da karar kıldığını ve bunun kendisi için çok önemli olduğunu sö

Janko ilk mesajını verdi

Trabzonspor'un Porto'dan transfer ettiği Marc Janko, hayranlarına sıcağı sıcağına mesaj yolladı.

 

Sosyal paylaşım ağındaki fan sayfasından yaklaşık 41 bin hayranına seslenen Janko, Trabzonspor'da karar kıldığını ve bunun kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

 

Janko, Trabzonspor'da önemli işlere imza atacağının sözünü vererek, "Sevgili Fanlarım ! Ben artık, Türk Kulübü Trabzonspor için oynayacağım, Şu andan itibaren, resmi olarak anlaşmış bulunuyoruz. Gelecek için hedeflerimi göz önüne aldığımda, düzenli olarak oynamanın benim için çok önemli olduğunu ve en üst düzeyde rekabetin önemli olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle kolay bir karar değildi ama genel olarak doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor gerçekten benim için çok ilgi gösterdi ve bana güvendiklerini açıkca belirttiler. Ben yeni bir kültür arıyorum. Önümde önemli görevlerin olduğunu biliyorum" dedi.

 

Janko, Porto'ya da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor