Janko hangi takıma göz kırptı?

Trabzonspor'un Avusturyalı forvet oyuncusu Marc Janko, maç sonrası yaptığı konuşmada Celtic'e transfer olamama hikayesini anlattı. Avusturya'nın Uruguay'la oynadığı hazırlık maçında şık bir vuruçla Galatasaraylı Muslera'yı mağlup eden Janko, maç sonrası C

Janko hangi takıma göz kırptı?
Trabzonspor'un Avusturyalı forvet oyuncusu Marc Janko, maç sonrası yaptığı konuşmada Celtic'e transfer olamama hikayesini anlattı.
 
Avusturya'nın Uruguay'la oynadığı hazırlık maçında şık bir vuruçla Galatasaraylı Muslera'yı mağlup eden Janko, maç sonrası Celtic'le ilgili gelen sorulara cevap verdi. 2009 yılında Celtic'le bir transfer görüşmesi olduğunu anlatan Janko bugün için şu açıklamaları yaptı:
 
"Neden olmasın?"
 
"2009 yılında Glasgow'da Celtic meanjeriyle görüşmemizi hala hatırlıyorum. Çok güzel bir toplantı olmuştu. Olumlu giden görüşmelerde Salzburg'un istekleri fazla olunca Celtic'e transferim gerçekleşmemişti. Eğer tekrar görüşme fırsatımız olursa Celtic'te oynamak isterim. Neden olmasın?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler