Jaja'nın ev arkadaşı komada!

Jaja'nın aynı evde kaldığı arkadaşı 28 yaşındaki ThiagoCezario, alkolün etkisiyle merdivenlerden düşünce ağır yaralandıAğır yaralanan Cezario, hastanede tedavi altına alındı. Olay Cumartesi sabahı 06.00 sıralarında Trabzonsporlu Jaja'nın Yıldızlı Beldesi'

Jaja'nın ev arkadaşı komada!

Jaja'nın aynı evde kaldığı arkadaşı 28 yaşındaki ThiagoCezario, alkolün etkisiyle merdivenlerden düşünce ağır yaralandı

Ağır yaralanan Cezario, hastanede tedavi altına alındı. Olay Cumartesi sabahı 06.00 sıralarında Trabzonsporlu Jaja'nın Yıldızlı Beldesi'ndeki evinde meydana geldi.

Jaja ile aynı evde kalan arkadaşı Brezilya uyruklu Thiago Silva Cezario, alkolün de etkisiyle evin içindeki merdivenlerden düştü. Ağır yaralanan ve evdeki yardımcı kadın tarafından bulunan Cezario, Yıldızlı Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan Cezario daha sonra KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'ne sevk edildi. Thiago Silva Cezario'nun komada olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Jaja'nın olay sırasında Trabzonspor kafilesiyle Fenerbahçe maçı için İstanbul'da olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor