Jaja'dan Trabzonspor mesajı!

Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra önce Al Ahly takımına transfer olan, akabinde Ocak ayında eski takımı Metalist Kharkiv’e dönüş yapan Jaja Coelho, Ukrayna ekibiyle de ipleri koparıyor.Son iki aydır takımda forma bulamayan Brezilyalı oyuncunun durumuyla i

Jaja'dan Trabzonspor mesajı!

Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra önce Al Ahly takımına transfer olan, akabinde Ocak ayında eski takımı Metalist Kharkiv’e dönüş yapan Jaja Coelho, Ukrayna ekibiyle de ipleri koparıyor.

Son iki aydır takımda forma bulamayan Brezilyalı oyuncunun durumuyla ilgili yorumda bulunan teknik direktör Miron Markevich, “Jaja takımda kalmayacak, ya satacağız ya da takasta kullanacağız. Dört yıl öncesinden çok daha farklı bir takımımız var şu anda. Şu an takım oyununa dönük bir yapımız var ve Jaja buna uymuyor. Jaja iyi bir oyuncu, yetenekli ancak ilk on birde yeri olduğunu düşünmüyorum” diye konuştu.


UÇAK BİLETİM CEBİMDE!

Öte yandan Sonnokta'ya açıklamalarda bulunan Jaja "Trabzon benim için her zaman birinci sıradadır. İstenildiği takdir de , uçak biletim cebimde.. Ben Trabzonspor'da oynadığım günleri hiçbir zaman unutamam Avni Aker'de çıldıran, tribünlerde coşkuyla kolbastı oynayan taraftarları özledim. Bordo mavlilerin coşkusu beni çok mutlu ediyordu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler