Jaja ve Alanzinho'dan çok özel

Jaja ve Alanzinho'dan özel açıklamalar...Jaja ve Alanzinho, yaptığı açıklamada, önemli mesajlar verdiler.Alanzinho, “Burada 2 seneyi geride bıraktım. Burada güzel bir hayatım var memnunum. Ligin ilk yarısında çok iyi bir performans sergiledik. Lig çok uzu

Jaja ve Alanzinho'dan çok özel

Jaja ve Alanzinho'dan özel açıklamalar...

Jaja ve Alanzinho, yaptığı açıklamada, önemli mesajlar verdiler.

Alanzinho, “Burada 2 seneyi geride bıraktım. Burada güzel bir hayatım var memnunum. Ligin ilk yarısında çok iyi bir performans sergiledik. Lig çok uzun bir yarış. Bugün itibariyle buraya geldik. Evet bir avantajı kaybettik ama en az rakibimiz kadar güvenimiz var. Futbolda birisi kaçar diğeri onu yakalamaya çalışır. Biri yakalar bu sefer diğeri onu yakalamaya çalışır. Şimdi bizim geri dönmemiz ve avantajı ele geçirmemiz gerekiyor. Mesela Fener’in son maçında her şey değişti. Birkaç saniyede her şey değişebilir. Nereye giderseniz gidin, takım kazanıyorken başka unsurlardan şikayetçi olunmaz. Ama işler kötü gitmeye başladığında herkes ihaleyi yıkmaya birini arar o da hakemler olur. Hangi ülkeye giderseniz gidin aynı ruh haliyle karşılaşıyor ve hakemlere fırça atıldığını görüyorsunuz. Hocamız buraya gelmeden önce ben çok sıkıntılar yaşıyordum. Ama onun gelmesiyle benim ve takımımın hayatında çok farklı gelişmeler oldu. Şehri daha da sevmeye başladım. Takım onun gelmesiyle başkalaşım geçirdim. Zaten kendisi tüm Türkiye’de ve dünyada sözlerine önem verilen bir insan. Takım artık çok daha iyi oynamaya başladı. Bu gelişim de başarılı getirdi bize.

 

Kolbastıyı öğrenmekten ziyade Ankaraspor maçı 2-0 kazanmıştık. Maçtan sonra oyuncuların toplanıp dans etmeye başladıklarını gördüm. Ritmin de sambaya yakın olduğu gördüm. Baktım ki uyumlu da. Ama henüz öğrendiğimi söyleyemem. Şampiyon olursak havalimanından stadyuma kadar kolbastı oynayarak gidebilirim. Şehirde binlerce insan bizi karşılamıştı. Türkiye’nin her tarafında taraftarı olan kulübüz. Bize Her Yer Trabzon gibi Bize brezilya da Trabzon. Jefferson burada oynadığı dönemde onun hayranı bir arkadaşım vardı. Kendisi fanatik bir Trabzonsporlu. Orada Trabzonspor adında bir kulüp kurmuşlar. Her hafta Trabzonspor’un maçlarını izliyorlar orada

 

JAJA: KAYBEDİN DİYE ŞAKA YAPIYORUM DEDİ. GÖRMEK İÇİN İKİNCİ SAYFAYA GEÇİNİZ...

 

 

 

JAJA: ARTIK KAYBEDİN DİYE ŞAKA YAPIYORUM

Jaja, “Artık kaybedin de yolumuzu açın diyorum. Bunlar şakalaşma şeklinde geçiyor. Fenerbahçelilerle şakalaşıyorum onlar da benimle. Bu asla daha öteye geçmez. Burada illaki hata yada bu sorumluluğu arayacak biri gerekmez. Biz de bu hataları yapmak istemezdik avantajı korumak isterdik evet avantaj elimizden kaydı. Ama bizim de rakibimiz kadar avantajımız var. Daha doğru hamleler yapıp avantajı ele geçirmemiz gerekiyor. Artık bir karar dönemindeyiz. Maçların önemi daha da arttı. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her oyuncu iniş çıkışlar yaşar. Murat’la çok ciddi çalışmalar yapıyoruz idmanlarda. Taraftarlarımızın da beklentilerine karşılık vereceğiz. Elimden geleni yaptım onlarla aramızda olumlu ilişkide oldu. Sizin adınıza üzülürler. Bizim taraftarımızın da durumu böyle. Onlara elimden geldiğince istediğimi vermek istiyorum. O izin günüydü görüntülerden memnun değilim. Ne zaman eğlenmek gerekirse o zaman bende rahatsız oldum ortaya çıkan görüntülerden. İnsanların özel hayatıma müdahil olmasından bana da saygı göstermelerini istiyorum. Ortaya çıkan görüntüler benim için de üzücüydü. Oynadığım zamanlar iyi oynadığımı söyleyebilirim. Şimdiye kadar denemedim ama. Alan sambaya yakın diyorsa evde deneyeceğim. Burada saha içinde ve dışında iyi niyetli olan insanlar bizi evlerinden stada gelerek desteklemeye çalışıyorlar. Ben artık bir şeylerin eksik olduğuna da inanmıyorum. Umut ediyorum ki 4 hafta sonra o bütünleşmeden çok güzel bir olay ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor