Jaja ülkesinde Serkan tribünde

İstanbul BB maçının hemen ardından Jaja, çocuğu hasta olduğu için teknik heyetten ülkesine gitmek için izin istemiş, ancak red cevabı almıştı. Yıldız oyuncu buna rağmen eşyalarını toplayıp, Brezilya’nın yolunu tutmuştu. Jaja’nın bu hareketi, hem yönetimin

Jaja ülkesinde Serkan tribünde

İstanbul BB maçının hemen ardından Jaja, çocuğu hasta olduğu için teknik heyetten ülkesine gitmek için izin istemiş, ancak red cevabı almıştı. Yıldız oyuncu buna rağmen eşyalarını toplayıp, Brezilya’nın yolunu tutmuştu. Jaja’nın bu hareketi, hem yönetimin, hem de taraftarların tepkisini çekmişti. Cezası bulunan Colman da fırsattan istifade edip, Arjantin’e gitmişti. Karabükspor maçı öncesi cezası bulunan bir diğer isim olan Serkan Balcı ise dün akşam tribündeki yerini aldı. Bu sezonun en formda oyuncularından biri olan Serkan’ın bu davranışı, Bordo-Mavili taraftarlarca takdirle karşılandı. Maçı büyük bir heyecan için takip eden yıldız oyuncu, 90 dakika sonunda yaptığı açıklamada, “Sahada olamadığım için üzgündüm, ancak alınan bu galibiyet moralimi düzeltti” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor