Jaja Trabzonspor'un rakibine yetmedi!

Ukrayna Kupası Son 16 Turu'nda Metalist Kharkiv ile Hoverla Uzhhorod karşı karşıya geldi. Oblasny Sportkomplex'de oynanan karşılaşmada sahadan galibiyet 1-1'lik eşitlik ile sona erdi. Ev sahibi Metalist Kharkiv'in tek sayısı 38. dakikada Trabzonspor'un es

Jaja Trabzonspor'un rakibine yetmedi!
Ukrayna Kupası Son 16 Turu'nda Metalist Kharkiv ile Hoverla Uzhhorod karşı karşıya geldi.
 
Oblasny Sportkomplex'de oynanan karşılaşmada sahadan galibiyet 1-1'lik eşitlik ile sona erdi. Ev sahibi Metalist Kharkiv'in tek sayısı 38. dakikada Trabzonspor'un eski golcüsü Jaja Coelho'dan gelirken, konuk takım Hoverla Uzhhorod'un beraberlik sayısını ise 80. dakikada Lucian Burdujan kaydetti.
 
Alınan bu sonucun ardından, adını bir üst tura yazdırarak çeyrek finale yükselecek ekip, iki takım arasında oynanacak rövanş müsabakasının ardından belli olacak.
 
Metalist Kharkiv, 27 Kasım tarihinde temcilsimiz Trabzonspor ile UEFA Avrupa Ligi L Grubu rövanş mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler