Jaja: Sahada konuşacağım

Son günlerde ismi sıkça basında yer alan Jaja, hiç kimseye bir açıklama yapmadığını, sadece sahada konuşacağını belirtti. Bugüne kadar 10 gol attığını belirten Jaja, "Bu aşamadan sonra da atacağım ve attıracağım gollerle takımıma katkı yapmak istiyorum. B

Jaja: Sahada konuşacağım

Son günlerde ismi sıkça basında yer alan Jaja, hiç kimseye bir açıklama yapmadığını, sadece sahada konuşacağını belirtti. 

Bugüne kadar 10 gol attığını belirten Jaja, "Bu aşamadan sonra da atacağım ve attıracağım gollerle takımıma katkı yapmak istiyorum. Benim işim futbol oynamak ve bu görevimi yaptığım sürece iyiyim demektir" dedi.

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş'in Konyaspor maçında Jaja'ya 11'de görev vermesi bekleniyor. Antrenmanlarda oldukça istekli olan futbolcunun performansıyla Güneş'in güvenini yeniden kazandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor