Jaja o resimler için pişman!

Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Jaja, geçtiğimiz gün basına yansıyan resimleri ile ilgili ilk kez konuştu.Disiplinsiz davranışları nedeniyle Brezilya'da geçtiğimiz gün basına malzeme olan eski Trabzonsporlu Jaja, kadrodışı kaldığı Internacional ku

Jaja o resimler için pişman!

Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Jaja, geçtiğimiz gün basına yansıyan resimleri ile ilgili ilk kez konuştu.

Disiplinsiz davranışları nedeniyle Brezilya'da geçtiğimiz gün basına malzeme olan eski Trabzonsporlu Jaja, kadrodışı kaldığı Internacional kulübü ile uzlaşma sağladı.

 

Libertodores Kupası'nda oynanan ve Fluminense'nin galibiyeti ile sona eren maçın ardından bir gece kulübünde çıkan fotoğrafları basına sızan Brezilyalı futbolcu, kadro dışı kalmasının ardından yeniden takıma döneceği ifade edildi.

 

Kulüp yetkililerinin yaptığı açıklamada Jaja'nın sorunlarından arınması için 20 günlük özel bir rehabilitasyon programına katılacağı belirtilirken bu gelişmenin ardından oyuncu sağlıklı şekilde takıma dönebilirse yeniden Internacional forması giyebilecek.

 

Olayın ardınan bir basın açıklaması yayınlayan Jaja, yaptığı hareketin ve verdiği resmin çirkin olduğunu kabul ederek pişman olduğunu belirterek yeniden Internacional forması giymek için de sabırsızlandığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor