JAJA: Kolbastı hakaya benziyor

Bu yorum Jaja'ya ait. Globo Esporte'ye konuşan Sambacı, kolbastıyı Yeni Zelandalılar'ın yaptığı haka dansına benzetti, “Trabzonspor'lu taraftarlar kesinlikle mükemmel” dedi.Brezilya’nın önde gelen haber sitelerinden Globo Esporte’ye konuşan Trabzonspor’un

JAJA: Kolbastı hakaya benziyor

Bu yorum Jaja'ya ait. Globo Esporte'ye konuşan Sambacı, kolbastıyı Yeni Zelandalılar'ın yaptığı haka dansına benzetti, “Trabzonspor'lu taraftarlar kesinlikle mükemmel” dedi.

Brezilya’nın önde gelen haber sitelerinden Globo Esporte’ye konuşan Trabzonspor’un golcüsü Jaja, Türkiye ve Trabzon’la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Bordo-Mavili taraftarlara hayran olduğunu belirten Sambacı, “Gerçekten 12. adam gibiler. Trabzon’da fazlasıyla fanatik taraftar var. Maçtan önce ve galibiyetlerden sonra yapılan kolbastı ise, Yeni Zelandalılar’ın haka dansına benziyor” dedi. Kolbastıyı ilk gördüğünde biraz şaşırdığını itiraf eden yıldız futbolcu, “Gerçekten farklı bir dans. Ancak Trabzonlular çok seviyor. Bu bir gelenek. Aslında kolbastı, takıma genel anlamda pozitif etki yapıyor, moral oluyor” diye konuştu.

‘Şampiyonluk için avantajlıyız’

Türkler ile Brezilyalılar’ı karşılaştıran Jaja, “Birbirimize çok benziyoruz. Yaşam tarzı, futbol stili ve müziğe olan tutku ortak noktalar” yorumunu yaptı. Son olarak şampiyonluk yarışıyla ilgili de konuşan golcü oyuncu, “Hem ben, hem de takım iyi bir performans sergiliyor. Şampiyonluk yolunda avantaj bizde. Puan farkını sonuna kadar korumak istiyoruz. Mutlu sona ulaşmamamız için hiçbir neden yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor