Jaja için taraftarın seferberliği

Adı Trabzonspor'la anılan Jaja için bordo mavili takıma geri dönmesini isteyen taraftarlar, "jajageridonsun.com" isimli bir internet sitesi oluşturarak imza topluyor.Şuan için binleri bulan Trabzonsporlu taraftarın destek verdiği kampanyaya, Trabzonspor y

Jaja için taraftarın seferberliği

Adı Trabzonspor'la anılan Jaja için bordo mavili takıma geri dönmesini isteyen taraftarlar, "jajageridonsun.com" isimli bir internet sitesi oluşturarak imza topluyor.

Şuan için binleri bulan Trabzonsporlu taraftarın destek verdiği kampanyaya, Trabzonspor yönetimi ve teknik direktör Şenol Güneş için de bir mesaj yayınlandı.

Bordo mavili taraftarların yayınladıkları mesajda şu ifadeler yer alıyor: "Büyük Trabzonspor Yönetimi ve Şenol Güneş Hocamızdan Ricamızdır. Göreve geldiği tarihten itibaren sırasıyla Türkiye Kupası , Süper Kupa ve son olarak 2010-2011 Sezonu Şampiyonluğunu bize hediye eden çok sevdiğimiz Şenol Güneş hocamız ve Başkanımızdan bir kere daha büyüklük bekliyoruz.

470.20111229102344.jpg

Kendilerini çok defa zor durumda bırakan biraz disiplinsiz biraz huysuz bir futbolcu olan Jaja'ya Trabzonspor'un kapılarını tekrar açmalarını istiyoruz. Şenol Güneş hocamızın dediği gibi Trabzonspor'a gelmiş en yetenekli bir iki futbolcudan biri olan Jaja'nın hatalarına rağmen geçen sene diğer arkadaşlarıyla beraber neler yaptığını hepimiz gördük.Başarılarımızda en büyük pay sahibi olan Hocamız Şenol Güneş'ten Jaja'ya bir fırsat daha vermesini istiyor ve burada imzalarımızı paylaşıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler