Jaja için karar Akçay'ın!

Trabzonspor taraftarlarının geri dönmesini çok istediği Jaja’nın transferi konusunda son kararı, bordo mavili takımın başına getirilecek olan Mustafa Reşit Akçay'ın vereceği bildirildi.Trabzonspor’da hemen her transfer sezonunda adı geçen Brezilyalı Jaja,

Jaja için karar Akçay'ın!

Trabzonspor taraftarlarının geri dönmesini çok istediği Jaja’nın transferi konusunda son kararı, bordo mavili takımın başına getirilecek olan Mustafa Reşit Akçay'ın vereceği bildirildi.

Trabzonspor’da hemen her transfer sezonunda adı geçen Brezilyalı Jaja, yine gündeme geldi. Bordo mavili formayı giydiği 2010-2011 sezonunda sergilediği performansla taraftarların sevgisini kazanan Brezilyalı oyuncuya, özel hayatı nedeniyle yönetimin sıcak bakmadığı bildirildi.

Jaja hakkında son kararı vermesi beklenen Mustafa Reşit Akçay'ın da son dönemde fazla forma şansı bulamayan oyuncunun yerine daha verimli bir futbolcu alınmasından yana olduğu belirtildi. Mustafa Akçay’ın özellikle forvet mevkiine takviye istediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler