Jaja: Hakemlerle işim olmaz

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Jaja ise katıldığı bir televizyon programında Türk hakemlerinden hiç bir şikayeti olmadığını söyledi. "Türk hakemlerinden hiç bir şikayetim yok" diyen Brezilyalı oyuncu, "Ben oynadığı her ligde hakemlerle sorun yaşayan b

Jaja: Hakemlerle işim olmaz

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Jaja ise katıldığı bir televizyon programında Türk hakemlerinden hiç bir şikayeti olmadığını söyledi.

 

"Türk hakemlerinden hiç bir şikayetim yok" diyen Brezilyalı oyuncu, "Ben oynadığı her ligde hakemlerle sorun yaşayan bir oyuncu olmadım. Aksine hakemlerle çok olumlu diyaloglarım oldu. Bunu herkeste söylerdi. Şöyle bir durumda var. Ben sürekli faula maruz kalan bir oyuncuyum ve faule maruz kalan oyuncunun her zaman hakemlerle problemi olmaz. Faul yapan oyuncu hakemle problem yaşar. O yüzden bu tartışmaların uzağındayım" dedi.

 

Sözleşmesine, '12 Milyon Euro getirirsem giderim' maddesinin kendisinin eklettiğini belirten Jaja, "Hem kendim için hem de kulüp için bir güvence teşkil etsin diye böyle bir madde koydurdum. Bu maddenin konulmasını özellikle ben istedim. Bu konuda kendime güveniyorum. Ukrayna'da oynarken, benim için yüksek bonservisi bedeli veren kulüplerde vardı. O dönemin başkanı takımdan ayrılmama izin vermemişti. Ben her geçen yıl grafiği yükselen ve öne çıkan bir oyuncuydum. 24 yaşındayım ve gencim hale kendime bir çok şey katabileceğimi düşünüyorum. Bu güvenle oynuyorum o yüzden böyle bir madde koydurdum. Bu öz güvene de sahibim" şeklinde konuştu.

 

Jaja, favori takımının Milan olduğunu söylerken, "Milan taraftarıyım. Ama şu anda Barcelona'nın oynadığı oyun kalitesi ise çok ön planda. Beğendiğimi oyuncular arasında Ronaldinho, Türklerden de Selçuk'u söylerim. Buradaki futbolun gidişatı Ukrayna'daki futbolun gidişatına benziyor. Her geçen sezon mesafe alan her geçen sezon bir takım eksiklerini kapatıyor. İspanya, Fransa ve İtalya liglerine giderek yaklaşan bir yapısı var. Yakın gelecekte çok daha üst düzey futbol seyredebiliriz" dedi.

 

Trabzonspor Brezilyalı oyuncusu Jaja, yarışta avantaj kaybettiklerini belirterek, "Hata yapmak istemezdik. Elimizdeki avantajı iyi kullanmak isterdik. Ama olmadı. Şampiyon olmamız için halen daha avantajımızı var. Son 3 maçımızı kazanıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Mutlu sona bizim ulaşacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor