Jaja Coelho menajerini uyardı!

Trabzonspor formasıyla bir yıl futbol oynayıp, akıllarda güzel anılar bırakan Jaja Coelho menajerini uyardı.Transfer olduğu Dubai'nin Al Ahly takımından kaçan ve şu an ülkesi Brezilya'da bulunan Brezilyalı yıldız, tatilde görüştüğü yakın arkadaşı Alanzinh

Jaja Coelho menajerini uyardı!

Trabzonspor formasıyla bir yıl futbol oynayıp, akıllarda güzel anılar bırakan Jaja Coelho menajerini uyardı.

Transfer olduğu Dubai'nin Al Ahly takımından kaçan ve şu an ülkesi Brezilya'da bulunan Brezilyalı yıldız, tatilde görüştüğü yakın arkadaşı Alanzinho ile yönetime haber yolladı. Trabzonspor'da yaşadığı günleri unutamadığını dile getiren Jaja'nın "Türkiye'nin değerini bilememişim. Dubai'de kariyerimin en kötü günlerini yaşadım. 

Trabzonspor'da huzurlu ve mutluydum. Hatalar yapmadım değil. Uyarılmama rağmen, yanlış işlere giriştim. Ancak bana bir şans daha verirlerse, onları yanıltmayacağım" dediği öğrenildi.

MENAJERİNİ UYARDI
Türkiye'den ayrılmasını "Büyük bir hata yaptığımı anladım" diye yorumlayan Jaja'nın ayrıca "Türkiye tam bir futbol cenneti. İspanya, Belçika, Ukrayna ve Hollanda'da futbol oynadım. Ama Türkiye gibisini görmedim.

Dubai'yi görünce Türkiye ve Trabzonspor'un değerini daha iyi anladım" ifadelerini kullandığı dile getirildi.

Sambacı, menajerlerin tutumundan şikayetçi olan Trabzon yönetimine gönderdiği mesajda, "Ben her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Kolaylık göstermesi konusunda menajerimi de uyardım" ifadelerini kullandı.

3 BİN İMZA TOPLANDI
Bordo-mavili taraftarların kurduğu "jajageridonsun. com" adlı internet sitesinde toplanan imza sayısı 3 bine ulaştı. Trabzonsporlular, Brezilyalı oyuncunun takıma dönmesi için bastırıyor.

Ancak şuanda Jaja'nın Trabzonspor'a transferiyle ilgili bir gelişme olmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor