Jaja anahtarlarını bile bırakmış

Jaja, Trabzon'dan rüzgar gibi geçti. Güzel golleri ve klas hareketleri kadar eğlence hayatı da renkliydi.Trabzonspor'da Jaja rüzgarı sona erdi. Renkli kişiliği ile dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, önceki akşam Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli kulübü

Jaja anahtarlarını bile bırakmış

Jaja, Trabzon'dan rüzgar gibi geçti. Güzel golleri ve klas hareketleri kadar eğlence hayatı da renkliydi.

Trabzonspor'da Jaja rüzgarı sona erdi. Renkli kişiliği ile dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, önceki akşam Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli kulübüne satılırken, geride bir sürü olay ve haber bıraktı. Klas golleri kadar Jaja'nın İstanbul maceraları da tartışma konusu oldu. Takıma geldikten sonra Colman ve Alanzinho ile yakın arkadaş olan Jaja, iki futbolcuyla her izin gününde soluğu İstanbul'da aldı.

Fenerbahçeli Bilica ile özel araçlarında açtıkları şampanyalar ve trafikte kadeh tokuşturmaları, günlerce basına malzeme oldu. Fakat Jaja'nın bilinmeyen icraatları da vardı. İstanbul'da kız arkadaşlarıyla 5 yıldızlı otelde bir gece geçiren Brezilyalı futbolcu, 17 bin lira hesap ödedi. Bu olay bordo-mavili yönetimin kulağına gittiğinde, "Oteli mi kapatmış?" esprileri havada uçuştu.

ANAHTARLARINI BIRAKMIŞ
Devre arasında Brezilya'dan geç gelişi ile suyu ısınan Jaja'nın, lig bittiği zaman ev ve araba anahtarlarını Trabzon'da bıraktığı ve komşularıyla vedalaştığı öğrenildi. Al- Ahli'ye 5 milyon Euro'ya satılan Jaja'nın bir sonraki transferinden yüzde 20 pay alacak Trabzonspor, parayı tek parçada tahsil edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor