İzlanda Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye İzlanda ile karşılaşacak

İzlanda Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
Türkiye-İzlanda ile 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde karşı karşıya gelecek. Ukrayna'yla Konya'da 2-2 berabere kalan ve gruptaki puanını 2'ye yükselten Türkiye, Finlandiya'yı uzatma dakiklarında attığı 2 golle mağlup eden zorlu İzlanda deplasmanında olacak. İzlanda Türkiye karşılaşması ile ilgili önemli detayları bu haberimizde sizler için derledik. Peki İzlanda Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

İZLANDA TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonundan Mark Clattenburg yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemliklerini Jake Collin ile Simon Peter Bennett yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Anthony Taylor olacak. Karşılaşma  TV8'den naklen yayınlanacak.

İzlanda-Türkiye karşılaşmasını İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg’un yardımcılıklarını Jake Collin ile Simon Peter Bennett yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Anthony Taylor olacak.

544. MAÇ
A Milli Takımımız tarihindeki 544. maçını bugün İzlanda ile oynayacak. Ay-yıldızlılar geride kalan 543 karşılaşmada biri hükmen olmak üzere 204 galibiyet ve 126 beraberlik aldı, 213 kez de rakiplerine yenildi. Rakip fileleri 713 kez havalandıran Milliler kalesinde 790 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER:
İZLANDA: Kristinson, R.Sigurdsson, Arnason, Saevarsson, Bjarnason, Skulason, Gudmundsson, G.Sigurdsson, Finnbogason, Bödvarsson, Sigurdarson
TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Caner, Tolga, Ozan, Emre Mor, Volkan Şen (Kaan), Hakan Çalhanoğlu, Cenk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor