"İyi futbol sergiledik ama..."

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün sahasında Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile golsüz berabere kalan Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, sahada 9 kişi kalmalarına rağmen çok iyi futbol sergilediklerini ancak galip gelmeyi başaramadıklarını söyle

"İyi futbol sergiledik ama..."

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün sahasında Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile golsüz berabere kalan Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, sahada 9 kişi kalmalarına rağmen çok iyi futbol sergilediklerini ancak galip gelmeyi başaramadıklarını söyledi.

Beklemiş, yaptığı açıklamada, maçın geneline bakıldığında üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu belirterek, ''Kazanmaya yakın taraf bizdik ama bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Bunun yanında maçın hakemi çok kötü bir yönetim sergiledi. İki oyuncumuza kırmızı kart gösterdi. Sahada 9 kişi kalmamıza rağmen çok iyi futbol sergiledik, ama galip gelmeyi başaramadık. Ben yine de sahada 9 kişi kalan takımımı sergiledikleri bu oyundan dolayı tebrik ederim'' dedi.

Futbolcularıyla bir toplantı yapacağını ve kendilerine tavsiyelerde bulunacaklarını ifade eden Beklemiş, ''Takım olarak sinirlerimize hakim olmak durumundayız. Hakemle ve rakip takım futbolcularıyla bizim işimiz yok. Biz sahada futbolun gerektirdiklerini yapmak zorundayız. Önümüzde haftayı Erzurumspor küme düştüğünden dolayı maç yapmadan geçireceğiz. Daha sonra sahamızda Sivas Dört Eylül Belediyespor'u konuk edeceğiz. Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğuna rağmen bu maça galibiyet için çıkacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor